Třetí zastávka letošního Streetu zavítá do Liberce

53806826722 576b285502 o | foto: Matouš Vojáček

Pokračování KFC Street Floorball League 2024 je na programu již tuto neděli. Třetí turnaj pod širým nebem se uskuteční po několika letech v Liberci, a to přímo před libereckou radnicí na náměstí Dr. Edvarda Beneše. Součástí budou nejen nabité zápasy, ale také pestré doprovodné aktivity s partnery turnajové série.


Na stánku partnera ČEPS se můžete zapojit do dovednostní soutěže, kde si budou účastníci i diváci vyzkoušet rychlost své střelby. Tři nejlepší se mohou těšit na hodnotné ceny z Fanshopu Českého florbalu. Co se týče občerstvení, klasicky se o něj postará pivovar Holba včetně alko i nealko nápojů čepovaných do vratných kelímků. Ty následně lze vhodit do připraveného Haima boxu na podporu vyléčených dětských onkologických pacientů. Připravena bude i chillzóna s lehátky v barvách generálního partnera KFC.

Pro všechny hráče má dále generální partner projektu KFC připravenou speciální nabídku. Přes unikátní QR kód si na místě objednají občerstvení, využijí speciální kód pro slevu 15 % a restaurace jim objednávku v rámci pohodlí doručí přímo na místo.

Neméně důležité však bude i dění na hřišti. Vítězné družstvo bude odměněno poukazem v hodnotě 3 000 korun do KFC a voucherem na 10 000 korun u dodavatele vybavení Florbalexpert. Velkým lákadlem jsou také vstupenky na jeden ze skupinových duelů naší reprezentace na prosincovém mistrovství světa mužů ve švédském Malmö. Ani ostatní týmy ale nepřijdou zkrátka - bojovat se bude třeba o piva od pivovaru Holba či o merchandising domácího šampionátu žen 2025.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se