Z Holby do Malmö či VIPka. Dvoudenní Street nabídne nabitý program a jedinečné výhry

Street Floorball League v Praze na výstavišti | foto: Český florbal

Už na začátku června se odehraje unikátní dvoudenní turnaj KFC Street Floorball League v prostorách pivovaru Holba v Hanušovicích. Čeká tě zábava na celý víkend, vyhrát můžeš navíc i lístky na mistrovství světa.


Dva dny plné florbalu a parádní zábavy. Turnaj KFC Street Floorball League v Hanušovicích nabídne spoustu doprovodného programu. Pokud váháš, na který Street vyrazit, nemusíš se dlouho rozhodovat! Na dvoudenní Street na Holbě se můžeš přihlásit i pokud je tvůj tým registrovaný už i na jiný turnaj. Máš zkrátka šanci si užít hned dva turnaje z letní série během jednoho roku!

Florbalové bitvy pod širým nebem se budou konat společně s festivalem v pivovaru Holba. Jako účastníci si tak budete moci pivovar prohlédnout, užít si koncerty kapel Kameron, Upside Down a Sammael. Hudební program startuje v sobotu 8. června v 17.00 a poběží až zhruba do půlnoci.

Spaní je zajištěno ve stanovém městečku s plným sociálním vybavením. S sebou můžete vzít své rodinné příslušníky, kamarády či kamarádky, kteří vás budou během celé akce podporovat, a kteří si s vámi oba dva dny plné nadupané zábavy budou moci užít.

Hraje se také o hodnotné ceny. Kromě tradičního voucheru na 10 000 Kč od dodavatele Florbalexpert a piva od pivovaru Holba obdrží každý tým nově voucher na 1000 Kč na občerstvení od KFC, vítězové dokonce voucher na 3000 korun. Hraje se také o vstupenky na světový šampionát mužů v Malmö a o VIP lístky na domácí mistrovství světa žen, které se bude konat v roce 2025.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se