Finálový turnaj dorostenecké kategorie již zná obsazení semifinále!

Dorostenci Tatranu Střešovice před zápasem | foto: Tatran Střešovice

Úvodní den finálového turnaje dorostenecké kategorie je minulostí. Jaké jsou jeho výsledky?


Finálový turnaj 1. ligy dorostenek i dorostenců již zná obsazení svých semifinálových zápasů. V průběhu soboty 20. dubna se totiž v obou kategoriích odehrálo čtvrtfinále, z nějž vzešli všichni semifinalisté.

V rámci 1. ligy dorostenek se do bojů o velké finále probojoval Tatran, který převálcoval Kadaň celkovým vítězstvím 12:1. V pražském derby uspěl Chodov, jenž si poradil s Bohemians výhrami 6:2 a 5:1 a do semifinále se na domácí půdě dostalo také ostravské FBC. To vyřadilo Hradec Králové rozdílem pěti branek. Nejvyrovnanější souboj proběhl mezi Bulldogs a Vítkovicemi, kde si brněnský kádr připsal výhru a poté remízu 4:4. I přes vyrovnaný druhý souboj s Vítkovicemi ale Bulldogs postupují dál.

Rozhodnuto je také v 1. lize dorostenců, kde si vstupenku mezi top čtyřku vybojovaly celky Vítkovic, Sparty, Tatranu a Ústí nad Labem. Jako první se do semifinále dostali florbalisté ústeckého kádru, kteří vyřadili plzeňské Gorily výhrami 7:5 a 7:0. Podobně hladký průběh měli také florbalisté Sparty, kteří sestřelili Chodov 3:0 a 8:1. Vyrovnaná ale byla série mezi Tatranem a Libercem, která dopadla rozdílem pouhých tří branek. Střešovice nejprve s Libercem remizovaly, pak si ale připsaly výhru 4:1 a tím i postup. Nejdramatičtější průběh měl střet Vítkovic a Bulldogs, který začal úvodní výhrou brněnského celku. Vítkovice ale ve druhém utkání Bulldogs porazily a díky celkovému jednobrankovému rozdílu se nakonec do semifinále dostaly ony.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se