Marek za Marka. Ostravské kluby vytrejdovaly dvě výrazné postavy

Marek Matejčík v dresu ostravských Vítkovic | foto: 1.SC TEMPISH Vítkovice

K hráčské výměně došlo mezi dvěma rivaly v Ostravě. Marek Matejčík zamířil po konci v sestavě rytířů do konkurenčního kádru FBC Ostrava. Odtud se po dvou letech do mateřského klubu vrací Marek Bräuer


Vítkovický kádr oznámil neprodloužení spolupráce s jednou ze svých výrazných postav Markem Matejčíkem, který nosil v týmu na paži i kapitánskou pásku, již před časem. Bývalý reprezentant si tak hledal nové angažmá a nakonec zamířil do FBC Ostrava. Vítkovický odchovanec, který si superligu zahrál také v Otrokovicích a tři sezony strávil v barvách Chodova, by se měl zařadit k největším útočným esům městského konkurenta, který v uplynulém ročníku vypadl v osmifinále s Českou Lípou.

Marek Bräuer v utkání Karlovými Vary | foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Se stejnou vizitkou z Vítkovic do FBC Ostrava před dvěma lety přicházel také Marek Bräuer, který nakonec v základní části posbíral 48 bodů a byl klíčovou postavou ostravského kádru. V uplynulém ročníku nebyl tak bodově dominantní, přesto plnil roli jednoho z lídrů. Po dvou sezonách v FBC se ale vrací do klubu, kde vyrostl a kde předtím, mimo hostování v MVILu Ostrava, strávil celou kariéru.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se