SFL 2024 míří do Prahy, čtvrtá epizoda se odehraje v Holešovicích

Loňský ročník Street Floorball League v Praze | foto: Český florbal

Již čtvrtý letošní turnaj nabízí KFC Street Floorball League. Tuto sobotu se bude hrát v Praze, kde turnaj pod širým nebem hostí holešovické výstaviště. Zábava však nečeká nejen hráče a hráčky, ale i všechny návštěvníky, kteří si vyzkouší bohatý doprovodný program s partnery tohoto projektu.


Stejně jako při minulých turnajích, ani v Praze nebude chybět dovedností soutěž na rychlost střelby. Najdete ji ve stánku partnera ČEPS, přičemž ti nejúspěšnější obdrží ceny z Fanshopu Českého florbalu. Chutné alko i nealko nápoje potom připraví pivovar Holba do vratných kelímků. A pokud je následně vhodíte do Haima boxu, podpoříte vyléčené dětské onkologické pacienty.

K odpočinku poslouží chillzóna s lehátky nachystaná KFC, generálním partnerem turnajové série. Zároveň všichni účastníci mohou využít speciální nabídky v podobě QR kódu na objednávku z restaurací KFC. Díky němu získají 15% slevu a občerstvení dostanou pohodlně až přímo na místo.

Neméně důležité však bude i dění na hřišti. Vítězné družstvo bude odměněno poukazem v hodnotě 3 000 korun do KFC a voucherem na 10 000 korun u dodavatele vybavení Florbalexpert. Velkým lákadlem jsou také vstupenky na jeden ze skupinových duelů naší reprezentace na prosincovém mistrovství světa mužů ve švédském Malmö. Pěkné odměny dostanou i další týmy v pořadí - hraje se třeba o piva z pivovaru Holba či o oficiální merchandising domácího šampionátu žen 2025.

Dorazte na akci i vy, hrát se bude v sobotu 13. července od 10 hodin na Výstavišti Holešovice před Průmyslovým palácem.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se