Žákovské mistrovství odstartuje v Boleslavi. Kdo se popere o titul?

Trofej pro vítěze MČR starších žáků | foto: Zdeněk Dolíhal/Český florbal

Už v pátek v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi odstartuje poslední turnaj, na němž se rozhodne o českých šampionech. Ti vzejdou z dvanáctky účastníků MČR starších žáků.


Celkem dvanáct družstev je rozděleno do čtyř skupin po třech. V pátek v 9.00 obstarají první zápas domácí výběr a celek SFK Havířov. Ze skupinových bojů v pátek vzejdou pak dvojice pro vyřazovací část. Vítězové postoupí přímo do čtvrtfinále. Druhé a třetí týmy bude čekat v sobotu dopoledne boj v osmifinále.

Poražené týmy z osmifinále si spolu zahrají minisemifinále, které určí to, o jakou pozici budou bojovat v neděli. Celky, které neuspějí ve čtvrtfinále, čeká stejný osud. Na závěr sobotního programu si střihnou souboj o to, zda je bude čekat duel o páté či sedmé místo. Čtveřici nejlepších týmů bude čekat v neděli nejprve semifinále a následně souboje o medailové pozice.

Součástí MČR starších žáků budou také aktivity podporující projekt udržitelnosti. Přímo v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi budete moci odevzdat staré a nepoužívané mobilní telefony do sběrného boxu Remobilu, který poté kromě rozebrání mobilů na prvočinitele, které následně poslouží k výrobě dalších zařízení, daruje také 10 korun na konto České olympijské nadace, která pomáhá plnit sportovní sny dětem z ekonomicky slabších rodin. Samozřejmostí budou také koše na tříděný odpad a sběr prasklých balonků a čepelí do speciálního rekoše.

Nejlepší hráči či hráčky turnaje obdrží v rámci vyhlášení All Stars týmu speciální udržitelné trofeje od společnosti Navzdory, tyto trofeje dostanou také rozhodčí finálového duelu.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se