Lvice si spravily chuť! Dřinu v Brně rozhodla dvougólová Vachovcová

Chodovské lvice slaví rozhodující gól do sítě Bulldogs | foto: Bulldogs Brno

Brněnské florbalistky narazily na vicemistryně z Chodova, které si chtěly spravit chuť po porážce s Vítkovicemi. Zápas nabídl drama doslova do poslední vteřiny a jako vítězky z něj odcházely lvice.


Bulldogs Brno - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 3:4 (0:0, 2:3, 1:1)

První třetina patřila defenzivám, které dominovaly. Brankářky na obou stranách neřešily mnoho situací, ale když už nějaká solidní šance přišla, tak jí dokázaly zlikvidovat. Góly začaly padat až ve druhém dějství, hned zkraje poslala Chodov do vedení parádní ranou z otočky Markéta Prontekerová a o pár chvil později udeřila po skvělé kombinaci Kateřina Kovaříková.

Brňanky ale nesložily zbraně a pomohly jim také dva góly v krátkém časovém sledu. Ve 33. minutě poslala Vlčková krosovou přihrávku brankovištěm na Emu Brucháčkovou, která zblízka nekompromisně zavěsila. Krátce nato vystihla rozehrávku lvic Anna Brucháčková, která svůj samostatný únik proměnila pohotovou ranou do vinglu. Chodov se ale vzápětí dostal zpátky do vedení Vejvodová zachytila míček, utekla po levém mantinelu a vybídla před brankovištěm Ivanu Vachovcovou, která neměla problém překonat hostující gólmanku.

Lvice pak znovu odskočily do dvougólového náskoku. Břeská vybojovala na brankové čáře míček a Vachovcová pak měla před Šolleovou jednoduchou pozici. Na drama zadělala necelých deset minut před koncem Michaela Žáková, jejíž zakončení z levého křídla propadlo Christianové na bližší tyč. Bulldogs v závěru zatlačily při hře v šesti, ale defenziva Chodova již nedovolila vyrovnání.

Branky: 33. E. Brucháčková, 35. A. Brucháčková, 51. Žáková – 22. Prontekerová, 25. Kovaříková, 36. Vachovcová, 47. Vachovcová. Rozhodčí: Drahný – Jelínek. Vyloučení: 1:2. Bez využití. Návštěva: 125. Zásahy brankářek: Šolleová 4 – Christianová 9. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se